Κίνα μηχανή διαλογέων χρώματος σιταριού κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cassie

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 19810972709

Free call
Hefei Meritech Color Sorter Corporation

Εταιρία διαλογέων χρώματος Meritech Hefei

  • Hefei Meritech Color Sorter Corporation
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: Meri Αριθμός Υπαλλήλων: 500~1000
Ετήσιες πωλήσεις: Ιδρύθηκε Έτος: 1950
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Οι οπτικοί διαλογείς μας χρησιμοποιούν το πλήρες χρώμα, την υπέρυθρη τεχνολογία, & το ευφυές ταξινομώντας λογισμικό. Παρέχουμε την οπτική ταξινόμηση στα τρόφιμα, το σπόρο, τα πλαστικά, την ανακύκλωση & τις βιομηχανίες μετάλλων. Ευφυής ταξινόμηση. Πολλά έτη εμπειρίας. Κατάρτιση διαθέσιμη. Εύχρηστος.

 

Η τεχνολογία Meri είναι ο κύριος κατασκευαστής των οπτικών ταξινομώντας συστημάτων με το ΔΠΙ στην Κίνα και τον πρωτοπόρο στη indigenously αναπτυγμένη δημόσια ασφάλεια. σχεδιάζουμε και προσφέρουμε τα προϊόντα και τις λύσεις τέχνης για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των σφαιρικών προτύπων, των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και της ποιότητας. Τα προϊόντα μας συμμορφώνονται πλήρως με το CE, συστήματα διαχείρισης ISO9001, τα οποία θα σας φέρουν τη μεγάλες εμπιστοσύνη και την εμπιστοσύνη. Με τα έτη συσσώρευσης της οπτικής ταξινομώντας τεχνολογίας, η θεμελιώδης αποστολή μας είναι να καλύψουμε την ανάγκη κάθε πελάτη με την τεχνολογική τελειότητα, μια ισχυρή πλατφόρμα σχεδίου, και τη συνεχή βελτίωση στην ποιότητα και την υπηρεσία.

 

Ιστορία

Η τεχνολογία Meri, βασισμένη στις μηχανολογικές εργασίες επεξεργασίας τροφίμων που χρονολογούνται στη δεκαετία του '50, είναι η οδήγηση, ταχύτατης ανάπτυξης, και οι περισσότεροι προτιμημένοι κινεζικοί επιχείρηση και προμηθευτής τεχνολογίας που προσφέρουν τις δίπλα δίπλα λύσεις για την ταξινόμηση χρώματος. Η τεχνολογία Meri είναι ο μεγαλύτεροι κατασκευαστής και ο προμηθευτής μιας εξωτικής σειράς των σύγχρονων ταξινομώντας μηχανών χρώματος τεχνολογίας, του εξοπλισμού, και των υπερμοντέρνων διαλογέων χρώματος σε όλη τη σφαίρα, οι οποίοι κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας την πρώτη ύλη ανώτερης ποιότητας και τις σύγχρονες τεχνικές επεξεργασίας.

 

Είμαστε ο κύριος κατασκευαστής του εξοπλισμού επιθεώρησης στην Κίνα. Είναι μια υψηλή τεχνολογία λίγη γιγαντιαία επιχείρηση σε Hefei. οι οπτικοί διαλογείς χρώματος είναι τα κύρια προϊόντα πυρήνων μας.

Τα προϊόντα που εξυπηρετούν τις ανάγκες υγείας του πληθυσμού. Σύμφωνα με το cWho, αυτά τα προϊόντα πρέπει να είναι διαθέσιμα «ανά πάσα στιγμή, στα επαρκή ποσά, στις κατάλληλες μορφές δόσης, με τη σίγουρη ποιότητα και τις επαρκείς πληροφορίες, και σε μια τιμή, το άτομο και η κοινότητα μπορούν να αντέξουν οικονομικά».

Υπηρεσία

Έχουμε καθιερώσει ένα παγκόσμιο δίκτυο δικτύων πωλήσεων και υπηρεσιών μεταπωλήσεων.

Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι πελάτες μας θα συνεχίσουν να παίρνουν την καλύτερη υπηρεσία.

Είμαστε ευτυχείς να συζητήσουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις προσωπικά και να αναμείνουμε με ενδιαφέρον τη συνεδρίαση με σας.

 

Αρχή υπηρεσιών

Κρατήστε επαγγελματικός και αποδοτικός

Πελάτης-κεντροθετημένη έννοια υπηρεσιών

Παρακολουθήστε τις ανάγκες πελατών ανά πάσα στιγμή

Παρέχετε στους πελάτες τη γρήγορη και περιεκτική υπηρεσία

Η ομάδα μας
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας